|
|
|
|
|
|
|
||||||
![]() |
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
نمایش ها: 2874
|
||||||||||
| 12 کاربر برای این پست سودمند از ali عزیز تشکر کرده اند: | ||
Benisi (27-01-2010), bshadroo (28-12-2009), hossein fx (07-02-2010), hoston (30-11-2009), hudipudi (16-11-2009), marjan (29-11-2009), marmarestan (07-01-2010), mostafa ghobadi (26-11-2009), oomidd (24-11-2009), saeedi (07-02-2010), SAMAN (21-12-2009), shahrokhi (13-12-2009) | ||
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
نقل قول:
شما لطف داری اما خارج از تعارف واقعا از تحلیل دوستان لذت می برم و واقعا از وقتی که در این فوروم تحلیلها رو نگاه میکنم ، خیلی متفاوت و عالی شده و البته برای ما باعث افتخاره. ضمنا قرار نیست بقیه اینجا تحلیل کنن و من ایراد بگیرم! اینجا قراره با هم تبادل نظر کنیم و همه خودشون استاد هستن. اگر هم بعضی مواقع نکاتی را عنوان میکنم بدلیل اینه که یک اشکال واضح از لحاظ اجرای قوانین میبینم و برای تاکید و یاد آوری است تا جنبه آموزشی هم داشته باشیم . به هر حال بسیار خوشحالم که دوستانی مثل شما در این انجمن فعال هستید و تحلیل های مستدل و زیبایی انجام میدهید، به هر حال هر کدام از ما به نوبه خود وظیفه داریم تا تازه کارها و کم تجربه تر هارو کمک کنیم و به پیشرفت آنها کمک کرده و تجربه خودمون را در اختیارشان قرار دهیم. موفق باشید
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]()
|
||||
|
||||
|
سلام علی آقا
پس بر اساس این تحلیل اگه بخواد 100% موج c نسبت به a تکمیل بشه تا 1014 باید نزول کنه درسته؟ |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
نقل قول:
البته لزومی نداره حتما این اتفاق بیافته و موج 5 ممکنه دچار واماندگی بشه و بیشتر پایین نره. به هر حال همزمان با دنبال کردن اهداف قیمتی فیبوناچی ،باید به تکمیل شمارش امواج نیز دقت زیادی داشته باشیم. موفق باشید
|
||||||||||||
|
||||||||||||
سلام دوستان آخرین وضعیت طلا بنظر بنده . از استاد علی آقا خواهشمندم نظر بدهند. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
نقل قول:
ممنونم از تحلیل کامل و دقیقی که ارسال کرده اید . من هم با شما کاملا موافقم فقط یک نکته رو به نظر من باید بهش توجه کرد اینکه هر چند تارگت 1025 بسیار جالب توجه، قوی و محتمل است از تکمیل شدن شمارش c همزمان با رسیدن قیمت به منطقه فوق نباید غافل بود موفق باشید
ترجيح ميدهم يك موقعيت خوب معاملاتي را از دست بدهم تا در يك معامله بد ، گرفتار شوم ! ویرایش توسط ali : 10-02-2010 در ساعت 01:26 AM. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
یک مورد دیگه موج Aبه نظر من 5 موجیه و در جایگاه موج a شما تکمیل میشه و B را یک فلت میبینم.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
فکر می کنم موج 1 از 5 از موج C اصلاحی امروز شکل گرفت ، اگر قیمت تا 1073 برگشت کند می توان با sl بالای 1083 در جهت نزولی برای موج 3 از 5 وارد بازار شد برای هدف 1030
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
نقل قول:
تصویر یادت رفت! تصویر بذار تا همه دقیق تحلیلت رو متوجه بشن و بتونن بررسی کنن . به عنوان فرد ممتاز دوره ها رسالت آموزشی هم داری ها! ![]()
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
با سلام و تشکر از تذکر استاد عزیز
![]() می بخشید دیشب یادم رفت تصویر بگذارم . انتظار نداشتم قیمت تا این حد مجددا صعود کند و 1074 تا 1076 را بعنوان انتهای موج 2 فرض می کردم چون هم در محتمل ترین level های بازگشتی بود و هم level هندسی قدرتمند1074 ، ولی به هر حال قیمت تا 1081 هم در بازارهای آسیایی پیش رفت.ولی تا زمانی که 1082 سالم باقی بماند قوانین الیوت نقض نشده است. همچنین سطح 1082 یک سطح هندسی قوی نیز می باشد ، شاید این حرکت آخر خود بخشی از یک اصلاح پیچیده باشد و موج 1 از موج 5 مجددا در این سطح شکل بگیرد. آخرین تحلیل من از وضعیت آخر طلا به این شکل است ، از استاد و دوستان ممنون میشم من را راهنمایی کنند . ![]()
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|